Onze visie

Van jongs af aan ben ik geïnspireerd door ondernemen, duurzaamheid en ontwikkelingshulp. Als founder van Tomatenplantje.nl hield ik me bezig met de selectie, kweek en distributie van tomatenplanten. Om afvalproductie te verminderen, recyclede ik kweekbakjes en gebruikte koffiedik van lokale restaurants. Een deel van de winst doneerde ik aan WakaWaka. Dat bedrijf produceert oplaadbare lampjes op zonne-energie voor schoolkinderen in Afrika en mensen in rampgebieden.

Van jongs af aan ben ik geïnspireerd door ondernemen, duurzaamheid en ontwikkelingshulp. Als founder van Tomatenplantje.nl hield ik me bezig met de selectie, kweek en distributie van tomatenplanten.

Om afvalproductie te verminderen, recyclede ik kweekbakjes en gebruikte koffiedik van lokale restaurants.

Een deel van de winst doneerde ik aan WakaWaka. Dat bedrijf produceert oplaadbare lampjes op zonne-energie voor schoolkinderen in Afrika en mensen in rampgebieden.