Soorten tomaten

Tomberry rood
Inmiddels houden wij ons al 8 jaar bezig met ‘de lekkerste tomaat’. Wij letten op duurzaamheid en proberen ziektes in de planten te vermijden. Ook houden wij rekening met het Nederlandse klimaat door de juiste soorten te kiezen. Wij streven hierbij naar de hoogste oogst en ‘de lekkerste tomaat’. Bijzondere soorten hebben bij ons een streepje voor. 

Orange cherry

Deze soort is een speciale kerstomaat die door ons al 9 jaar is geselecteerd! Deze soort heeft onder goede verzorging geen last van ziekten en wordt een stevige, gezonde en grote plant. Een oogst van wel 250 tomaatjes van een uitstekende kwaliteit is geen uitzondering. De tomaatjes zijn mooi goudkleurig, zitten bomvol smaak en hebben zelfs een beetje bite. De smaakt varieert van zoetsappig tot fris en knapperig. Deze tomaatjes zijn dus prachtig als garnering, heerlijk in salades en verrukkelijk als snack uit de hand! Het is een feest om ze te oogsten.
Orange Cherry
Orange Cherry

Sweetheart

Deze soort hebben wij inmiddels 4 jaar. Echt een prachtige soort. Lekker zoet en sappig. Deze plant brengt tot 150 mooie kerstomaten op. Ze zijn rood van kleur en bomvol smaak. Deze tomaten zijn lekker in salades en uitstekend als snack.

Sweetheart
Sweetheart

Greentiger

De Greentiger is een geelgroene tomaat. Sinds dit jaar in ons assortiment wegen het succes van vorig jaar. Mooie grote kerstomaatjes met een oogst tot wel 100 stuks. Ze zijn uitstekend van smaak, zoet en verassend van kleur. Ze zijn geconcentreerd zoet en prachtig als garnering. 
Green Tiger
Green Tiger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.