-
Voor 4 personen
-
15 minuten bereiden
Ingrediënten
-
300 gram spaghetti
-
3 eetlepels olijfolie en om te besprenkelen
-
2 teentjes fijngehakte knoflook
-
1 grote rode fijngesnipperde ui
-
1 rode chilipeper in dunne plakjes
-
6 kleingesneden ansjovisjes
-
200 gram gehakte zwarte olijven zonder pit
-
3 eetlepels uitgelekte kappertjes
-
250 gram gehalveerde kers tomaten
-
basilicumblaadjes
Bereiding
Kook de spaghetti 8 tot 10 minuten in gezout water, totdat al dente. Bak de knoflook, chilipeper, ansjovis en ui in een pan met olijfolie. Meng de olijven, tomaten en kappertjes erdoor en verhit het geheel totdat de uit mooi zacht is. Lek de spaghetti uit en meng de spaghetti met de saus en de basilicumblaadjes.
Cherry-tomaatjes met yoghurtsaus
Ingrediënten
-
3 el yoghurt
-
4 el mayonaise
-
2 tl mosterd
-
Snufje zout en peper
-
bieslook naar smaak en fijngesneden
-
250 gr cherry tomaten
-
tapasprikkers
Bereiding
Roer de bieslook, mayonaise, mosterd, en de yoghurt, zout en peper door elkaar zodat het een mooi glad geheel is. Doe de tomaten aan een tapasprikker en serveer deze in een mooi bakje bij de saus.
Roer de bieslook, mayonaise, mosterd, en de yoghurt, zout en peper door elkaar zodat het een mooi glad geheel is. Doe de tomaten aan een tapasprikker en serveer deze in een mooi bakje bij de saus.